Røros Produkter AS

Dette sier Røros Produkter;

Røros Produkter er en pålitelig kvalitetsleverandør som fokuserer på kvalitet i alle ledd. Vi er i stadig utvikling, og presenterer innovative løsninger som gjør hverdagen enklere og mer lønnsom for kundene våre. I tillegg skreddersyr vi produkter etter ønske, noe som skjer i et tett samarbeid med kunden fra ide til ferdig produkt.

Fra sovenirer til designbasert produktutvikling

Forløperen til Røros Produkter ble etablert i 1968 under navnet Rørossouvenirer AS. Dette var en  arbeidsmarkedsbedrift fram til 1995. Vi har siden da forsterket fundamentet vårt, og har god tro på at videre vekst er mulig. Gradvis har vi arbeidet oss fram mot et fokus på prosjektbasert produktutvikling, med design og skreddersøm som sentrale stikkord. Systematikk og langsiktighet kjennetegner oss, og vi setter oss tydelige og høye, men realistiske mål, både når det gjelder investeringer, omsetning, resultater, kvalitetssikring og arbeidsmiljø.

Solid fagkompetanse og høye kvalitetskrav
Som en mindre, men erfaren og handlekraftig kvalitetsaktør, er vi en omstillingsdyktig produsent som kan levere nisjeprodukter i både større og mindre antall. Med solid fagkompetanse og høye kvalitetskrav som basis gir vi både nysgjerrighet, utforskning og skaperlyst spillerom i prosessen fram til det ferdige produktet. Det har gjort oss til en av Norges ledende produsenter av kvalitetsprodukter til rengjøringsmarkedet.

Nettsiden benytter informasjonskapsler for å analysere trafikk og forbedre brukeropplevelsen.

Les personvernerklæringen vår

Ok