• Grandelaget 2016B
  • Vår visjon:
    Grande skal skape de beste arbeids- og læringsmiljøene

    Våre verdier: «Sjå og bli sett» og «på høgget»

Vi leverer din arbeidsplass

Med dyktige medarbeidere sørger vi for den beste løsningen til våre kunder. Vi er en totalleverandør til skole, barnehage, kontor, konferanserom og helsesektoren. Vi vektlegger god design med høy kvalitet - til konkurransedyktig  pris. Derfor legger vi mye arbeid i å finne de beste samarbeidspartnerne. De fleste av våre leverandører er nordiske produsenter. Gjennom vårt nettverk i Offinn har vi også over 40 leverandører, som retter seg mot skole og barnehage.

Vårt eget monteringsteam sikrer at all innredning vi leverer er montert riktig. Vi har kundens behov og ønsker i fokus og har lang erfaring med å finne gode løsninger av høy kvalitet, med funksjonelt design, moderne og ergonomisk riktig.

Grandes hovedkontor er lokalisert mellom stupbratte fjell og dype fjorder i Innfjorden i Rauma. Områdene vi bor og arbeider i, byr på fantastiske naturopplevelser. Vi tror at naturglade medarbeidere med aktiv fritid, også er kreative på jobb.

I 2015 ble alle Grandeselskapene resertifisert som  milljøfyrtårn.

Kontakt oss

Klikk her for komplett liste over kontaktpersoner

Kontakt

Sentralbord: 71 22 44 00

Skjelbostad, 6315 Innfjorden

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.