Nordic Comfort Products AS

Dette sier Nordic Comfort Products;

Nordic Comfort Products AS  -NCP-  ligger i naturskjønne omgivelser i Hemnesberget på Helgeland. Bedriften har totalt 18 ansatte, og omsetter i 2012 for ca. 40 millioner. NCP ble grunnlagt allerede i 1932, og het den gang Romo fabrikker. Frem til 1970-tallet drev bedriften produksjon av bl.a. arkivskap og seter til både fly og buss. I 1973 skiftet bedriften navn til  Nordic Products, og stolproduksjon med tilhørende bord var helt frem til 90-tallet basert på det egendesignede «Nordic-plastskallet».  Plastskallet har vært en salgssuksess i flere varianter med stål og treunderstell. Plastskallet er fremdeles i produksjon, og hadde 40-års jubileum i 2010!
 
I 1989 skiftet bedriften eiere og ble flyttet til Hemnesberget. Produktspekteret er mangedoblet, og NCP er i dag en betydelig leverandør til det offentlige markedet, og spesielt innen skolemøbler. I tillegg har vi møbler til kontor, kurs/konferanse/hotell, kantine, kafe og forsamlingshus.
 
Kvalitetsmøbler til konkurransedyktige priser i kombinasjon med kort leveringstid, god service og effektiv distribusjon er vår forretningside. NCP har forhandlere i hele Norge. I tillegg har vi eksport til Sverige og Danmark. NCPs  produktportefølje er en kombinasjon av  eget design og  tradingprodukter. I tillegg til vår egen produksjon i Norge, er NCP medeier i en bedrift på Sri-Lanka hvor vi har produksjon av våre laminerte treprodukter, lagd av miljøvennlig gummitre fra plantasjer.

Nettsiden benytter informasjonskapsler for å analysere trafikk og forbedre brukeropplevelsen.

Les personvernerklæringen vår

Ok