Grande Fabrikker AS

Dette sier Grande Fabrikker;

Grandes historie går tilbake til 1954. «Dei begynte i ei enkel brakke med grunnflate på 150 m2. Der brakka stod, står det i dag ei bygning med samla areal som er 80 gonger så stort som det opprinnelige». Slik står det i boka som vart laga til Grandes 50-års jubileum i 2004. Etter enda et tiår har Grande fortsatt å utvikle seg både med nytt påbygg og moderne teknologi.

Nye produkter med godt design, funksjon og kvalitet utvikles kontinuerlig. Dette gjøres både i egen regi, og i samarbeid med anerkjente møbel- og industridesignere.

Vårt mål om å skape gode arbeids- og læringsmiljø ivaretas av godt kvalifiserte medarbeidere som er stolte av de produktene og løsningene vi leverer. Konstruksjon, prosjektering og produksjon utføres av egne medarbeidere. På den måten har vi kontroll på hele prosessen i eget hus.

Vi mener dette er viktig for å kvalitetssikre hele verdikjeden. Produksjon i Norge er mulig gjennom økt grad av automatisering og smarte konstruksjoner, og våre prosjektledere samarbeider tett med kundene for å komme frem til de beste løsningene.

For å lykkes trenger vi de beste hodene. Vår lokalisering mellom bratte fjell gir våre ansatte mulighet til å ta del i store naturopplevelser. Vi tror at naturglade medarbeidere med aktiv fritid også er aktiv og kreativ på jobb. Da er det fint å bo og jobbe i Rauma – verdens beste kommune for naturglade mennesker.

Nettsiden benytter informasjonskapsler for å analysere trafikk og forbedre brukeropplevelsen.

Les personvernerklæringen vår

Ok