Sarpsborg Metall

Sarpsborg Metall sier;

Vi er en moderne og proaktiv bedrift med over 80 års erfaring i bransjen. Gjennom egendesign og produksjon tilbyr vi et meget variert og fleksibelt produktspekter med smarte detaljer og brukervennlige løsninger. Vi håper du vil finne våre produkter interessante og at du kontakter oss dersom du skulle ha spørsmål. Vårt salg er basert på tillit, og vi vil derfor gjøre vårt ytterste for at du som kunde skal kunne få den vare og service du forventer. Distribusjonen av våre produkter skjer gjennom kontor- og arkivforhandlere i hele skandinavia.

Policy

Sarpsborg Metall skal være en skandinavisk aktør og distribuere sine produkter gjennom etablerte forhandlere. Sarpsborg Metall skal kjennetegnes av:

  • Rask respons på alle henvendelser
  • Høy leveringspresisjon
  • Kvalitetsprodukter
  • Kompetente medarbeidere

Sarpsborg Metall skal bygge langsiktige relasjoner av varig verdi for våre kunder. Vi skal kunne hjelpe våre kunder med å effektivisere og optimere deres virksomhet, samt forbedre deres arbeidsmiljø og minske påvirkning på det ytre miljøet.

Sarpsborg Metall har i mer enn 80 år levert garderobe- og oppbevaringsskap med tilhørende innredninger til private og offentlig virksomheter.

I tillegg tilbyr vi et omfattende sortiment av møbler, utstyr og innredning til kontor, skole, verksted og industri.

Sarpsborg Metall er den del av et skandinavisk konsern med virksomheter i Norge, Sverige og Danmark, og eier flere sterke merkevarer som Ergoff, GBP, Tranås Skolemøbler og Form O miljø.

Våre produkter designes og produseres for å tilfredsstille kundens unike krav til funksjonalitet, og tilpasses et hvert behov.

Sarpsborg Metall er ISO 9001/14001-sertifisert og våre egenproduserte stålskap utvikles etter strenge krav til bærekraft og god ressursforvaltning.

Våre selgere og prosjektkonsulenter bistår våre forhandlere med prosjektering etter spesifikasjon fra kunde eller arkitekt, og bistår med montering og forvaltning. Med våre 60 år i bransjen er vi en trygg partner med lang og solid erfaring.

Nettsiden benytter informasjonskapsler for å analysere trafikk og forbedre brukeropplevelsen.

Les personvernerklæringen vår

Ok