Grande liker lærlinger

Grande ønsker hele tiden å ha lærlinger på Grande-laget. Det er en viktig del av vårt samfunnsansvar som bedrift, og samtidig en viktig måte å kunne rekruttere nye ansatte på. Målet er at vi skal ta inn to lærlinger hvert år, og føre disse fram til fagbrev/svennebrev i ulike fag.

Trevarebransjen i Møre og Romsdal samarbeider med opplæringskontoret ByggOpp Møre og Romsdal og de videregående skolene i fylket, og som trevarebedrift tar vi gjerne imot elever på utplassering fra både VG1 og VG2. Vi rekrutterer også lærekandidater som ikke følger vanlig skolegang.

Filosofien vår er å ta inn nye lærlinger uavhengig av om det er oppgang eller nedgang i markedet, og vi ønsker at flest mulig av våre ansatte skal ta svennebrev/fagbrev og få påfyll av ny kompetanse.

Selv om det ikke alltid er mulig å gi fast ansettelse til en lærling, er målet at de fleste skal kunne fortsette å jobbe hos oss etter at læretida er over. Flere av de som begynte som lærlinger hos oss har i dag stillinger innenfor ledelse, salg, innkjøp, logistikk, og tegning/prosjektering, eller som operatører i produksjonen. 

Vi er stolt av lærlingene våre, og setter stor pris på lærlinger som ønsker å lære seg våre fagområder.  Hvis du ønsker å vite mer om fagene som vi kan tilby lærekontrakter i, så kan du gå inn på nettsiden www.blisnekker.no eller ta kontakt med oss på Grande. 

Kom gjerne på besøk for en trevareprat, eller send oss en mail på grande@grande.no