Lærlingprogram

Grande ønsker å ha lærlinger kontinuerlig. Målet er å ta inn to lærlinger hvert år, og lede disse frem til svennebrev/fagbrev i ulike fag. Trevarebransjen i Møre og Romsdal som består av ca. 25 bedrifter over hele fylket samarbeider med opplæringskontoret Byggopp og de videregående skolene. Vi tar imot elever på utplassering både fra VG1 og VG2, og vi rekrutterer også lærekandidater som ikke følger normal skolegang.

Grandes filosofi er at lærlinger tas inn enten det er oppgang eller nedgang i markedet. Vi ønsker at flest mulig av våre ansatte skal ta svennebrev/fagbrev. Selv om det ikke bestandig er mulig å gi fast ansettelse til en lærling, er målet at de fleste skal fortsette å jobbe hos oss. Flere av de som begynte som lærlinger hos oss har i dag stillinger innenfor ledelse, salg, innkjøp, logistikk, tegning/prosjektering, CNC, og operatører i produksjonen. 

Vi er stolt av våre lærlinger, og deres ønske om å lære seg våre fagområder. 

Vi er godkjent lærebedrift i Snekkerfaget, Møbelsnekkerfaget, CNC-faget og Logistikkfaget. Ønsker du å vite mer om fagene, kan du gå inn på blisnekker.no eller ta kontakt med oss på Grande. Send oss en e-post på grande@grande.no så avtaler vi tid for en trevareprat.