I Grande har vi en lang og stolt historie bak oss med salg av møbler og interiør til skoler, barnehager, kontor og institusjoner i Norge. Nå ser vi fremover og vil sørge for at vi også i fremtiden leverer de beste arbeids- og læringsmiljøene i Norge. Dette gjør vi fra vår hovedbase i Innfjorden i Rauma, verdens beste kommune for naturglade mennesker. Regionen vår har et fantastisk landskap og et spenstig kultur- og næringsliv. Her har vi våre hjerter. Her lever vi våre liv. Og vi liker det.

Vi søker 100% perfekt person!

IMG 1628

Neida. Vi gjør ikke det, men du ble kanskje litt nysgjerrig? Grande har en spennende jobb som prosjektleder innen salg mot entreprenørmarkedet i Norge. 

Vi vil at du er sulten og nysgjerrig, at du har struktur og oversikt. Det viktigste for oss er at du er entusiastisk og «på høgget». Vi vil være med å gi deg trygghet og inspirasjon til å sette deg større mål. For vi liker fart og utfordringer her hos oss.

Du vil jobbe i team sammen med våre erfarne selgere og vi starter med tilbud og prosjektering. Så bygger vi på videre frem til kundekontakt og spennende muligheter som selvstendig selger og prosjektleder innenfor entreprenørmarkedet i Norge.

Vi ønsker at du har utdanning innen salg og prosjektledelse som gjør at du er godt forberedt til å være med å skape de beste lærings- og arbeidsmiljøene sammen med oss. Erfaring er selvfølgelig positivt, men ikke noe krav.

Ta gjerne kontakt med oss. Så kan vi snakkes nærmere om en spennende jobb på et Grande-lag som er i stadig vekst.

Kontaktperson: Daglig leder Anita Løvik. Grande Interiør AS, tlf: 917 03464. Skriflig søknad med vitnemål og attester sendes til Grande Interiør AS, 6315 Innfjorden eller på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 31. mai.

Søknadsfrist

tirsdag, 31. mai 2022

Nettsiden benytter informasjonskapsler for å analysere trafikk og forbedre brukeropplevelsen.

Les personvernerklæringen vår

Ok