Skikkelig engasjert person!

IMG 1628 

Grande har en spennende jobb for deg som vil skape gode løsninger sammen med våre kunder. Det viktigste for oss er at du er entusiastisk, løsningsorientert og «på høgget».

Vi søker deg som er sulten og nysgjerrig, har struktur og oversikt, og er dedikert til jobben din. Vi ønsker at du har utdanning innen salg og prosjektledelse. Vi vil være med å gi deg trygghet og inspirasjon til å sette deg større mål. Hos oss liker vi fart og utfordringer.

Du vil jobbe i team sammen med våre erfarne selgere, og vi skal sørge for at du får alt du trenger for å være med å skape de beste lærings- og arbeidsmiljøene. Jobben din vil være å komme frem til gode løsninger sammen med kunder og leverandører, skrive tilbud og behandle ordre. Stillingen er en spennende mulighet som selvstendig selger, og som prosjektleder av innredninger innenfor entreprenørmarkedet i Møre og Romsdal.

I tillegg til en spennende stilling blir du en del av det stadig voksende Grande-laget. Vi strekker oss bredt utover i både alder og interesser, men felles for oss alle er at vi bærer Grande-logoen med stolthet. Vi ønsker å være en del av de lange linjene på Grande. Vi vil ta vare på de som er rundt oss og de som kommer etter oss. Derfor har vi blant annet jobbet med fokus på miljø og bærekraft i mange mange år, vi har Svanemerket mange av produktene våre, vi er Miljøfyrtårn og ikke minst så har vi fokus på å lage og selge produkter som skal vare.

Ta gjerne kontakt med oss for en nærmere prat om en spennende jobb på et Grande-lag med engasjerte og trivelige folk.

Kontaktperson: Daglig leder Anita Løvik. Grande Interiør AS, tlf: 917 03464. Skriflig søknad med vitnemål og attester sendes på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 7. mai.

I Grande har vi en lang og stolt historie bak oss med salg av møbler og interiør til skoler, barnehager, kontor og institusjoner i Norge. Nå ser vi fremover og vil sørge for at vi også i fremtiden leverer de beste arbeids- og læringsmiljøene i Norge. Dette gjør vi fra vår hovedbase i Innfjorden i Rauma, verdens beste kommune for naturglade mennesker. Regionen vår har et fantastisk landskap og et spenstig kultur- og næringsliv. Her har vi våre hjerter. Her lever vi våre liv. Og vi liker det.

Søknadsfrist

søndag, 07. mai 2023

Nettsiden benytter informasjonskapsler for å analysere trafikk og forbedre brukeropplevelsen.

Les personvernerklæringen vår

Ok