I Grande har vi en lang og stolt historie bak oss med salg av møbler og interiør til skoler, barnehager, kontor og institusjoner i Norge. Nå ser vi fremover og vil sørge for at vi også i fremtiden leverer de beste arbeids- og læringsmiljøene i Norge. Dette gjør vi fra vår hovedbase i Innfjorden i Rauma, verdens beste kommune for naturglade mennesker. Regionen vår har et fantastisk landskap og et spenstig kultur- og næringsliv. Her har vi våre hjerter. Her lever vi våre liv. Og vi liker det.

Er du «steingod» i ArchiCAD?

Screenshot 2022 04 11 at 095214

Grande jobber på prosjekter sammen med de største entreprenørene i landet og har en spennende jobb for deg som er bevandret i ArchiCAD og har erfaring med BIM.

Vi leverer møbler og interiør til skoler, barnehager, kontor, helse og omsorg i hele landet. Våre kunder er fremoverlent og flere og flere av de jobber med heldigitale byggeplasser. Dette gjør at vi nå søker etter en person som vil få hovedansvaret for tegning på Grande.

Du vil jobbe tett sammen med våre selgere og delta aktivt fra start til slutt på prosjektene. Du vil bli med i møter med entreprenør og være ansvarlig for å levere oppdaterte tegninger på prosjektene. Du vil også ha ansvar for produktdokumentasjon på prosjektene.

Vi trenger at du er sulten og nysgjerrig, at du har struktur og oversikt. Det aller viktigste er at du er «på høgget». Vi vil være med å gi deg trygghet og inspirasjon til å sette deg større mål. For vi liker fart og utfordringer her hos oss.

Vi ønsker at du har utdanning relevant til stillingen som gjør at du er godt forberedt til å være med å skape de beste lærings- og arbeidsmiljøene sammen med oss. Erfaring er selvfølgelig positivt, men ikke noe krav.

Ta gjerne kontakt med oss. Så kan vi snakkes nærmere om en spennende jobb på et Grande-lag som er i stadig vekst. Stillingen gir mulighet for hybridkontor.

Kontaktperson: Daglig leder Anita Løvik. Grande Interiør AS, tlf: 917 03464. Skriflig søknad med vitnemål og attester sendes til Grande Interiør AS, 6315 Innfjorden eller på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 31. mai.

Søknadsfrist

tirsdag, 31. mai 2022

Nettsiden benytter informasjonskapsler for å analysere trafikk og forbedre brukeropplevelsen.

Les personvernerklæringen vår

Ok